יום ראשון, 16 באוגוסט 2015

טארט שוקולד ובננות מקורמלות

זהו המתכון הראשון שבחרה הג'וניורית מהספר המתוק
ויצא לא רע בכלל
והאמת די פשוט להכנה, ללא אפיה, הכי מתאים לקיץ
בפרט אם קונים קלתית מוכנה מפרורי בסקויט




רכיבים:

קלתית מוכנה למילוי




מלית:
200 גר' שוקולד מריר
250 מ"ל שמנת מתוקה
1 כף חמאת בוטנים
3/4 מיכל שמנת מתוקה (בערך 200 מ"ל)

3 כפות חמאת בוטנים

לציפוי:

3 בננות פרוסות בעובי 2 מ"מ בערך
3 כפות סוכר דמררה

אופו ההכנה:

ממיסים את השוקולד עם השמנת ומערבבים לתערובת אחידה
מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים היטב
מקררים לילה
מקציפים את הגנאש עם השמנת המתוקה (200 מ"ל)



מורחים חמאת בוטנים על פני הקלתית


ממלאים בגנאש המוקצף, מיישרים את פני הגנאש



מסדרים את הבננות הפרוסות, מפזרים סוכר 



ובעזרת ברנר מקרמלים.


רצוי להגיש מייד.




2 תגובות:

  1. Omg השילוב המושלם שוקולד בננה וחמאת בוטנים ועוד הכנה מהירה 😀. מאיפה אפשר לקנות את הקלתית המוכנה?

    השבמחק
  2. קלתית מוכנה קניתי בהיפר מור בפ"ת, יש בחנויות הח"פ בני ברק, למשל

    השבמחק