יום רביעי, 5 באוגוסט 2015

לביבות תירס

הג'וניורית חיפשה מנה ראשונה לסעודת שבת.
דגים אצלנו, בארוחות החלביות, הם בעיקרית
אז
לביבות, מכמה סוגים וסלטים חיים הם
יופי של פתיח
וגם סוג של ארוחה קלה
שמכינים במהירות

הרכיבים:

1 קופסת שימורי תירס מסוננת מנוזלים*
2 ביצים
3 כפות קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
2 כפות שמן
1 כף פרורי לחם
3 בצלים ירוקים

אופן ההכנה:

לקצוץ את הבצל הירוק במעבד המזון ולהוסיף גם 1/2- 3/4 מכמות גרגרי התירס
להכין את הבלילה מיתר החומרים
להוסיף לבלילה את הירקות הקצוצים  ואת גרגרי התירס
לתבל במלח




בעזרת כף להעביר למחבת עם שמן חם ולטגן על אש קטנה משני הצדדים

לגיוון

אפשר עם בצל סגול קצוץ ופטרוזיליה



* אפשר לבשל 3-4 קלחי תירס למשך 15 דקות, לקרר ובעזרת סכין חדה
לחתוך את הגרגרי התירס מהקלח
זה אמנם עוד שלב בהכנות, אבל ההבדל ממש ניכר בטעמים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה