יום רביעי, 7 באוקטובר 2015

תבשיל ירקות ותחתיות ארטישוק

היתקלות שהיתה לנו זה לא מכבר עם תחתיות ארטישוק בסלט
 הדגימה לי את הפוטנציאל שלו
במסגרת החיפוש אחרי מנות ירק שישבו טוב על ערימת קוסקוס
החלטתי לנסות לשלב תחתיות ארטישוק עם ירקות אהובים עלינו.

בעצם אני נוהגת למלא תחתיות ארטישוק בבשר ולאפות
ולא כולם אוהבים את המנה הזאת.

לדעתי יופי של גיוון בצבעים ובטעמים על מרק הקוסקוס הרגיל שאני מכינה
המנה הזאת -נחטפה!

רכיבים:

1 שקית פרחי כרובית קפואים
2 כוסות אפונה קפקואה
5 תחתיות ארטישוק חתוכות לרבעים
1 בצל פרוס
כפית שום כתוש
מים,
2 כפיות אבקת מרק בטעם עוף
שמן זית

אופן ההכנה:

להזהיב בשמן את הבצל, להוסיף את השום ל - 2 דקות
להוסיף את הירקות וכוס וחצי מים
להביא לרתיחה
לתבל
לבשל עד שמתרכך.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה