יום רביעי, 2 בדצמבר 2015

רטטוי פלפלים

ציבעוניות זה שם המשחק, נמאס לי מתוספות ירוקות
הפלפלים שנחו להם במגירת המקרר ממש קרצו לי
כבת לתפוצה ההונגרית לצ'ו - תבשיל ירקות מבצל, פלפלים ועגבניות
הוא תבשיל ממש אהוב אצלנו ולמעשה מהווה בסיס להרבה תבשילים אחרים
אבל רטטוי זה כבר משהו אחר
תוספת קלילה למנה העיקרית, לא צריך לטרוח על מילוי
והעיקר בצבע אחר

רכיבים

4 כפות שמן זית
2 בצלים 
4 פלפלים אדומים
2 פלפלים צהובים
2 פלפלים כתומים
מלח 
טימין, פש"ג

אופן ההכנה

חותכים את הבצלים לקוביות ומזהיבים בשמן
חותכים את הפלפלים לקוביות ומוסיפים לסיר.
ומאדים על אש גבוהה 5 דקות תוך ערבוב מתמיד.




מנמיכים את האש למינימום מתבלים ומכסים את הסיר. מערבבים מדי פעם.
 ומבשלים כ- 30 דקות, הפלפלים מתרככים אבל לא יותר מידיי. 


-- 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה