יום רביעי, 9 בדצמבר 2015

Sticky chocolate cheese buns=שושני גבינה ושוקולד דביקים

נו טוב, מה דביקים... ממש עושה חשק, הא?
אבל זה טעים ברמות שחבל"ז (אם יורשה לאופה להעיד על עיסתה)
מעולם לא אכלתי בצק שמרים כל כך נימוח וקליל
האמת שכשבאתי לרד את הבצק אחרי שתפח ,הוא הרגיש אחר, קליל, כזה ומאוד נח לעבודה
לא יודעת אם אני מצטערת שהכנתי רק חצי כמות
או שמחה, כי את מה שאין לא אוכלים...

אז ככה, עבור 24 יחידות צריך:

1/2 2 כוסות קמח
3/4 כוס חלב פושר
220 גר' חמאה
1/4 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 כף שמרים יבשים

מילוי:

600 גר' גבינה לבנה מסוננת כשעתיים
2 כפות פודינג אינסטנט וניל
1 ביצה
כפית תמצית וניל
2/3 כוס סוכר

100 גר' שוקולד קצוץ

ציפוי:

סוכר חום 
50 גר' חמאה מומסת
2 כפות דבש

אופן הכנה:

מעבדים את חומרי הבצק במיקסר לבצק אחיד





מניחים לתפוח לשעה, לא תופח הרבה, אבל מספיק כדי שיצא אורירי

מערבבים את חומרי המילוי.
מחלקים את הבצק ל- 2 מרדדים לעלה
מורחים מחצית מהמילוי, מפזרים שוקולד קצוץ



מגלגלים וחותכים לפרוסות ברוחב 3- 4 ס"מ

בתבנית אפיה עגולה מפזרים סוכר חום, כך שהתבנית מכוסה



יוצקים את החמאה המומסת
מפזרים את הדבש
מניחים את פרוסות הבצק הממולא על צידן 

מתפיחים עוד כחצי שעה
מברישים בביצה טרופה ולתנור מחומם לחום 175 מעלות ל- 30 דקות





כשהעוגה מתקררת ניתן להפוך 




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה