יום רביעי, 3 בפברואר 2016

מאפינס קישואים

מסדר המפקד במקרר בשישי בבוקר הניב ערימת קישואים שראתה כבר ימים טובים יותר
כאלה שאם לא אכין מהם משהו כאן ועכשיו, הם לא ישרדו את  הסופ"ש
ומכיוון שאצלי לא זורקים אוכל
גייסתי אותם למתכון הנ"ל
פשטידות אני לא כל כך אוהבת להגיש אבל כשמכינים בתבנית שקעים זה נראה הרבה יותר טוב
ואנחנו הרי אוכלים קודם עם העיניים, לא כך?
וחוץ מזה מנות מעין אלה שמורות אצלי במקפיא והרבה יותר נח להוציא מאפין או שניים לארוחה קלה
מאשר להפשיר פשטידה שלימה

רכיבים:

6 קישואים /זוקיני  מגוררים גס
2 כפות בצל מטוגן -השתמשתי ביבש מפאת קוצר הזמן
3 ביצים
3 כפות קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
1/4 כוס שמן
פלפל שחור וכפית אבקת מרק בטעם עוף

אופן ההכנה:

קישואים הם ירק שמגיר נוזלים, ולכן בדר"כ אני מקפיצה במחבת כדי שהנוזלים התאדו
אבל פה מנה לא מתוכננת והזמן קצר הסתפקתי בסחיטה הגונה



בהמשך להוסיף את שאר הרכיבים
לערבב
ובעזרת כף למלא תבנית שקעים משומנת


לפזר מעל פרורי לחם ושומשום

לאפות בחום 185 מעלות כ- 35 דקות





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה