יום רביעי, 16 במרץ 2016

עוגיות טרי קולד

צנצנת העוגיות של הסניורית עמדה לה ריקה על השייש במטבח
כמו אומרת FEED ME
קשה לי עם מראה שכזה
צנצנת עוגיות נראית הכי טוב כשהיא מלאה
וכך גם הסיניורית שלי חובבת העוגיות המושבעת

בחרתי לפנק אותה הפעם בעוגיות חלביות
עם חמאה והרבה שוקולדים, כמו שהיא אוהבת






רכיבים: (30 יח' בערך)

150 גר' חמאה מרוככת
150 גר' סוכר חום
100 גר' סוכר לבן
100 גר' שוקולד מריר מומס
2 ביצים
כפית תמצית וניל משובחת

1/4 כוס קקאו מסונן
1 כפית סודה לשתיה
1/2 2 כוסות קמח
קורט מלח

100 גר' שוקולד לבן קצוץ
100 גר' שוקולד חלב קצוץ

אופן ההכנה:

מקציפים את החמאה עם הסוכר החום והסוכר הלבן
מוסיפים את השוקולד המומס
מוסיפים את הביצים ותמצית הוניל

בשלב זה מחליפים מקצפים, למקצף הגיטרה 

ומוסיפים את הקמח קקאו וסודה לשתיה

כשמתקבל בצק מוסיפים גם את השוקולד הקצוץ

מערבבים לפיזור אחיד.

מגלגלים כדורים בגודל אגוז
ומניחים על תבנית מצופה בנייר אפיה

אופים בחום 170 מעלות 15 דקות, מוציאים מהתנור ומקררים
רק אז אפשר להזיז אותן.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה