יום ראשון, 6 במרץ 2016

מאפינס שוקו תפוז


במסגרת טרפת מאפינס
מצאתי את המתכון החביב הזה באתר עוגיונט

שוקולד תפוז הם טעמים אהובים עלי
קצת שיניתי והתאמתי  לטעמי
והרי יופי של חטיף ליד הקפה או ליד כל משקה שתבחרו
נו טוב, גם בלי משקה...

רכיבים:

2 ביצים
1 כוס סוכר
50 מ"ל שמן
200 מ"ל קרם קוקוס
2 כפות ליקר קוואנטרו (ליקר תפוזים)
קליפת תפוז מגוררת מתפוז שלם
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
210 גרם קמח
40 גרם שיבולת שועל להכנה מהירה
1 שקית  אבקת אפייה
100 גרם שוקולד מריר קצוץ גס

אופן ההכנה:


בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, שמן, קרם קוקוס, ליקר,
גרידת תפוז, מלח ווניל לתערובת אחידה.
מוסיפים קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה ושוקולד
 ומערבבים בעזרת כף גדולה רק עד שאחיד. 
חשוב מאוד לא לערבב את התערובת יותר מדי!
ממלאים את התבניות בתערובת 3/4 מהגובה ואופים במשך 25 דקות
או עד שהמאפינס זהובים וקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא עם פירורים לחים. 



4 תגובות:

  1. לכמה מאפינס מספיקה התערובת שבמתכון?

    השבמחק
    תשובות
    1. 10-12 תלוי כמה ממלאים, ובגודל התבנית

      מחק
  2. תודה על המתכון נראה מעולה...
    יום טוב ,
    לינדוש "עוגות זה לא רק טעם"

    השבמחק