יום ראשון, 17 באפריל 2016

עוגת שוקולד ללא קמח מצה

מסתבר שבפסח עולות המניות של העוגות נטולות הגלוטן (לא שרויה)
חלקנו נהנה מהם בערב פסח 
ומי שמקפיד לא לאכול שרויה בפסח
יהנה במשך כל ימי החג

את העוגה הזאת כדאי להכין מתי שבא כי היא טעימה, עסיסית ואינה מתפוררת

רכיבים:

4 ביצים
2 כוסות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס שמן
1/2 כוס קקאו מסונן
1 כוס קמח תפו"א
1/3 כפית אבקת אפיה
1 כוס אגוזים טחונים

אופן ההכנה:

מקציפים את הביצים בשלמותן עם הסוכר
מוסיפים בזרזוף את השמן, תוך הקצפה
מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את שאר החומרים

יוצקים לתבנית מלבנית ח"פ

אופים בחום 180 מעלות 40 דקות

כשהעוגה מתקררת אפשר לצפות בקרם שוקולד

לציפוי:

להמיס
 150 גר' שוקולד מריר עם 1/2 מיכל שמנת צמחית של השף הלבן
להוסיף 2 כפות ברנדי,
לערבב עד שאחיד ולצקת על העוגה.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה