יום ראשון, 22 במאי 2016

עוגת תפוחים פריכה

מידי פעם אני מנסה לשנות את הקראמבל הניצחי שלנו
זה לא שאנחנו לא אוהבים,אבל
זה היצר הרע שמחפש טעמים ומרקמים חדשים ושונים
גם פה תפוחים ובצק
העוגה מהירה להכנה בלי שלבי ביניים
היא בהחלט נחתכת יפה וניראית טוב

רכיבים:

תבנית עגולה קוטר 26

8 תפוחים קלופים, אני משתמשת בחותכן המיוחד שמוציא את הליבה וחותך את התפוח ל- 8 פלחים

          אותם אני פורסת בלהב הפריסה הרחב של מעבד המזון

2 כפות סוכר חום

1/2 כפית קינמון

לבלילה:

1/4 1  כוס סוכר חום
2 ביצים
1 כוס קמח תופח
1/4 כוס שמן
כפית תמצית וניל
קליפה מגוררת מחצי לימון

ציפוי:

2 כפות סוכר חום
1 כף שמן
2 כפות קמח
1/2 כפית קינמון

אופן ההכנה:

לערבב את התפוחים הפרוסים עם הסוכר והקינמון 
לשטח בתבנית

לערבב את חומרי הבלילה ולהניח על התפוחים




לערבב את חומרי הציפוי ולפזר מעל

לאפות בחום 180 מעלות כ- שעה




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה