יום רביעי, 20 ביולי 2016

לביבות סלק



תוך החיפוש לגוון את הארוחות החלביות מצאה הסיניורית שלי את המתכון הזה

באתר לא על החסה
הכינה בשני אופנים, עם גבינת רוקפור ובלי
למרות היותו טבעוני יצא טעים מאוד
ואני שמחה לאמץ


מה צריך?



4 סלקים אני קונה את אלו המבושלים ונמכרים בואקום

כוס וחצי קוואקר טחון,  - קונה קוואקר רגיל וטוחנת (יש גם נטול גלוטן)
1 בצל קצוץ
2 שיני שום
מלח, פלפל
כף פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמן 
כף מיץ לימון 
רבע כפית סוכר

אופן ההכנה

את הסלק מגררים על מגררת גסה
לא לשפוך את הנוזל שבאריזה
מוסיפים את שאר הרכיבים
מערבבים
אם צריך מוסיפים עוד מעט מהנוזל
כך שניתן יהיה לצור קציצות
מניחים ל-10 דקות
צרים קציצות


מטגנים במחבת עם שמן חצי עמוק










אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה