יום חמישי, 18 באוגוסט 2016

בראוניז מוקרמים

מוקרמים מלשון קרם, אין פה שום גבינה צהובה ושמנת
למי שתהה
לא מזמן איתגרה אותי כלתי, אמרה שאין בכלל מבחר של בראוניז בבלוג שלי
זה כבר היה הרמה להנחתה
שאין לי מבחר? טוב האמת שבבראוניז באמת נתקעתי על איזה מתכון או שניים
אז כבר מתקנת

הנה המתכון הנהדר הזה שבעצם בכלל לא מכיל שוקולד. 
יש כזה חוק שאמור 
שבראוניז לעולם יכילו שוקולד?
לא שמעתי על כזה.. ולכן אמשיך לקרוא לריבועים הנימוחים צ'ואים הללו בראוניז.
גם המתכון קליל ופשוט להכנה


רכיבים:

1 כוס שמן
1/2 כוס קקאו טוב
4 ביצים
1/2 1 כפות תמצית וניל
2 כוסות סוכר
2 כוסות קמח
1/4 כפית אבקת אפיה

ציפוי:

50 גר' מחמאה מומסת
1/4 כוס קקאו מסונן
3-4 כפות שמנת צמחית (אפשר כמובן חלבית)
100 גר' אבקת סוכר


אופן ההכנה:

מסננים את  הקקאו  אל השמן ומערבבים היטב כדי שלא ישארו גושישי קקאו
ממש לא נעים לפגוש אחד כזה בפה.
מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך בחישה
מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים לבלילה אחידה
יוצקים לתבנית ח"פ בגודל  A4

אופים בחום 175 מעלות כ- 20 דקות
עד שקיסם יוצא נקי מקקאו

מערבבים את חומרי הציפוי ויוצקים על העוגה החמה, מפזרים ע"פ כל העוגה ומניחים להתקרר




תגובה 1: