יום ראשון, 7 באוגוסט 2016

אגרול או ספרינג רול לא ממש משנה..

הכנתי אתמול את המילוי וחשבתי שהנה רעיון למילוי אחר ממה שאני נוהגת להכין.
רק אוסיף את האופציה לפוסט..
אז זהו שאין פוסט לאגרול עדיין
הכי מוזר
אסיאתי הרי מככב אצלי במטבח, מאוד אוהבת את הטעמים
אגרול הכנתי אינספור פעמים
אפילו היה לי זכרון של תמונה שצילמתי אי שם לפני הרבה שנים
מסתבר שמצאתי עוד מתכון שעבר מתחת לרדאר.

האמת שזו אחת המנות הדי קלות להכנה
הדפים שמשמשים אותי הם עלי סיגר
המילוי ירקות מוקפצים מתובלים בעדינות בסויה

וטיגון

רכיבים:

עלי סיגר -יש לקנות כאלה קפואים במרכול

מילוי

כף ג'ינג'ר קצוץ
2 גזר מגוררים לגפרורים
1/3 כרוב חתוך לרצועות
1/2 חב' נבטים עבים 
1 חב' פטריות שי מג'י
4 בצל ירוק פרוס
3-4 כפות סויה
מלח, פלפל

אופן ההכנה:

מחממים מעט שמן במחבת, מקפיצים את הפטריות ומניחים בצד.
מזהיבים את הג'ינג'ר
מוסיפים את הגזר, מקפיצים 2-3 דקות
מוסיפים את הכרוב ממשיכים בערבוב למשך כ- 5 דקות
מוסיפים את הנבטים וממשיכים להקפיץ
הירקות מאבדים רק קצת מנפחם
מוסיפים את הפטריות והחלק הלבן של הבצל הירוק הפרוס
עוד 3-4 דקות ומוכן
מורידים מהאש ומערבבים את שארית הבצל הירוק.
מקררים היטב לפני המילוי.






מניחים עלה סיגר על צלחת
בקצה הקרוב אלינו עורמים את המילוי





מתחילים לקפל

מכסים את המילוי בעלה


מקפלים את הקצוות משמאל ומימין על המילוי


וממשיכים לגלגל
את הקצה מדביקים בדבק מקמח ומים








תגובה 1: