יום רביעי, 14 בספטמבר 2016

אבסטרקט בצלחת

זה רק ירקות אפויים, אפשר להכין את זה כל כך יפה
הרי אנחנו קודם כל אוכלים בעיניים שלנו ומה שנראה יפה בוודאי גם טעים
לא כך?
ירקות תמיד מככבים אצלנו בארוחה, כל מיני בכל מיני צורות הכנה.
ברור שאני מחפשת לי את המנות הפשוטות להכנה, מעדיפה לא להוסיף לירקות מעטה בצק.
ירקות ותיבול, 
להרגיש ולהינות מטעמם של הירקות

הפעם התחלתי עם צרור אספרגוס אליו הצטרפו עוד ירקות בצבעים של הציור שדימינתי



וכך נולדה המנה

מנת ירקות חגיגית וטעימה


רכיבים:

חצי צרור אספרגוס
1 גזר
2 זוקיני
1 קולורבי
1 סלק

שמן זית
מלח
טימין

אופן ההכנה:

קולפים את הירקות וחותכים לצ'יפסים ברוחב כ- 2 ס"מ
כותמים את קצוות האספרגוס
כל ירק מתבלים בנפרד


מתחילים לסדר את הצ'יפסים בצפיפות בתבנית אפיה 

אופים בחום 180 מעלות כ- 45 דקות

.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה