יום ראשון, 23 באוקטובר 2016

קנלוני במילוי בשר

קנלוני, מוכר אצלי  יותר במילוי הגבינה או בטטה
וגם במילוי  פטריות
הפעם ניסיתי למלא את צינורות הפסטה בבשר
חיפשתי מתכון קל להכנה, בלי יותר מידיי שלבים




רכיבים:

1 חב' קנלוני, אין צורך לבשל

מילוי:

500 גר' בשר טחון (השתמשתי באנטריקוט טחון)
כף גדושה שום כתוש
חצי זר פטרוזיליה קצוצה
3 כפות חצילים קלויים (אלה שמגיעים בצנצנת)
מלח,פלפל
3 כפות עגבניות מרוסקות (אני משתמשת באלה מתוצרת MUTTIׂ)
2 ביצים


רוטב:

שארית קופסת שימורי העגבניות
כף שום כתוש
1 פלפל אדום קצוץ לקוביות קטנות
מלח,פלפל שחור
כף סוכר
2 כוסות מרק עוף
2 כפות חצילים קלויים




אופן ההכנה:

לערבב את חומרי המילוי, להניח בצד לספיגת טעמים


למלא את גלילי הפסטה, הכי פשוט ולא מלכלך להעביר את עיסת הבשר לשקית זילוף חד פעמית
לגזור את הקצה ולמלא כל גליל.




להניח בתבנית חסינת אש

הכנת הרוטב:

 לטגן את קוביות הפלפל בשמן, אני בחרתי לעשות את זה במיקרו -3-4 דקות וזה מוכן
לערבב עם שאר רכיבי הרוטב

לצקת על הגלילות


לאפות בחום 200 מעלות כ- 20 דקות כשהתבנית מכוסה
להסיר את הכיסוי ולאפות בחום 180 מעלות עוד כ- 20 דקות.


3 תגובות: