יום רביעי, 2 בנובמבר 2016

עוגת מיץ

נשמע תמים כזה
מיץ תפוזים? 
מתפוזים של קיץ?
אז זהו שלא...

כבר איזה שבוע וחצי נחה לי במקרר קופסה עם מיץ פסיפלורה
אף אחד לא עושה סימנים להשתלט עליה
אז לקחתי,סיננתי יצא לי 1/3 כוס נו טוב, הוספתי קצת מיץ תפוזים
ועוד קצת וודקה, יופי של קוקטייל
והרי עוגת מיץ מבושמת לעילא ולעילא

הרכיבים

(2 תבניות אינגליש קייק):

3 ביצים גדולות 
כוס ורבע סוכר
3/4 כוס שמן קנולה
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי (אפשר לשלב מיצים אחרים)
קליפה מגוררת מחצי לימון
1 כפית תמצית וניל
2 כפיות אבקת אפייה
2 כוסות קמח

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-170 מעלות.

מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.

מוסיפים בזרם איטי את השמן תוך כדי הקצפה.

מוסיפים את מיץ התפוזים, גרידת הלימון, הווניל, הקמח ואבקת האפייה לסירוגין 

עד שהתערובת אחידה.

 מעבירים ל-2 תבניות אינגליש קייק ואופים ב-170 מעלות כ-30 דקות.








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה