יום ראשון, 20 בנובמבר 2016

מרק דלעת וערמונים

אל המרק הזה התוועדתי לקראת ראש השנה
כשנתקלתי במתכון של ארתור מהפרדס, לא צריך הרבה כדי לשכנע אותי לנסות מתכון חדש
המרק נחל הצלחה מרובה, התאים לי בול לשורת הסימנים של החג
זהו מרק סמיך קטיפתי, מתובל בעדינות בקארי
אולי המרק יביא לנו כבר סופסוף 
את החורף...

רכיבים:

1 ק"ג דלעת
2 בצלים
2 שקיות ערמונים קלויים וקלופים
1 קופסת קרם קוקוס
מלח,קארי,פלפל שחור,אבקת מרק בטעם עוף


אופן ההכנה:

קולפים ופורסים את הבצל
מזהיבים ב 2-3 כפות שמן
קולפים את הדלעת וחותכים לקוביות, מוסיפים לסיר
מאדים 2-3 דקות
מוסיפים מים כדי כיסוי הירקות, (בערך 8 כוסות)
מתבלים ומביאים לרתיחה, מבשלים כשעה עד שהירקות מתרככים
טוחנים   
מוסיפים את הקרם קוקוס מרתיחים ומתקנים תיבול



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה