יום רביעי, 9 בנובמבר 2016

קאפ קייק שוקולד סוף הדרך

הסיור האחרון של למקפיא המתוקים שלח אותי ישירות למטבח
הצילו...בתבנית נותר רק מאפין אחד, כזה עם אוכמניות וזהו
כמובן שזה לא תקין, מה תאכל מפלצת העוגיות החמודה שלי?
דיסקוס קטן ביני לבין עצמי והמפלצת
ונפלה החלטה, הפעם -קאפ קייק שוקולד

כבר מאוחר, אחרי יום ארוך אז מתכון פשוט, בלי מיקסר, מערבבים, מחלקים ואופים.

רכיבים:

2 ביצים
3/4 כוס סוכר
200 גר'  שוקולד מריר
80  גר'  שמן
3 כפות גדושות ממרח שוקולד
1 כפית גדושה ממרח נוגט
1 שמנת צמחית
כוס וחצי קמח 
1/2 1 כפיות אבקת אפיה

מטבעות שוקולד לבן

אופן ההכנה:


בקערה טורפים את הביצים והסוכר.
ממיסים במיקרו את השוקולד מוסיפים את השמן. מערבבים לאחידות, 
מערבבים את השוקולד עם תערובת הביצים הטרופות
מוסיפים ממרח השוקולד והנוגט מערבבים היטב .
מוסיפים את השמנת הצמחית – מערבבים.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה  ומערבבים. 
מחלקים  לקוקוטים קרטון  וממלאים עד 2/3  גובה הקוקוט כי המאפינס תופחים.


מניחים ע"פ הבלילה מטבע שוקולד לבן ודוחפים מעט  פנימה.


אופים כ- 25 דקות בחום 180 מעלות
. עדיף לא לתת להם להתייבש יתר על המידה, שיהיו מעט רכים בפנים.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה