יום ראשון, 25 בדצמבר 2016

פחזניות שוקו עם קראמבל פיסטוק במילוי קצפת בטעם פירות יער

אותה הגברת בשינוי אדרת
אבל איזו אדרת
מנה יפיפיה וחגיגית




רכיבים:

לקראמבל 

125 גר' קמח (1 כוס פחות כף) 
130 גר' סוכר דמררה (2/3 כוס) 
100 גר' מחמאה רכה 
כפית ממרח פיסטוק

לפחזניות 

250 מ"ל מים (1 כוס מדידה ) 
קורט מלח 
קורט סוכר 
65 גר' מחמאה
100 גר' קמח 
10 גר' קקאו מסונן
3-4 ביצים 

לקרם 
1 מיכל שמנת מתוקה פרווה 
1 אינסטנט פודינג בטעם פירות יער 
1/2 כוס מים 

אופן ההכנה:

 הקראמבל :

 מעבדים את חומרי הקראמבל במיקסר עם וו גיטרה/מעבד מזון 
מרדדים בין 2 ניירות אפייה לעובי של 5 מ"מ ומקפיאים 








 הפחזניות :

 מחממים תנור ל 180 מעלות 
 מרתיחים את הנוזלים , המחמאה, הסוכר והמלח. 
 מוסיפים את הקמח ומערבבים  לקבלת כדור בצק הנפרד מהדפנות. 
מצננים 
 מתחילים להוסיף את הביצים זו אחר זו. 
 אחרי 2 ביצים בודקים את המסה בין שתי אצבעות. 
מותחים פיסת בצק ואם מתקבל חוט שלא נקרע סימן שהבצק מוכן. 
 ואם יש צורך מוסיפים עוד ביצה או חצי ביצה טרופה. 
מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנתר חלק  ומזלפים פחזניות על נייר אפיה 
משתדלים שהפחזנית תהיה שטוחה בלי שפיץ. 



מוציאים את הקרמבל מההקפאה וקורצים עיגולים כחצי ס"מ יותר גדולות מהפחזניות.



 מניחים עיגול קפוא על כל פחזנית. 


 אופים כחצי שעה, תלוי בגודל הפחזנית. 



 הכנת הקרם: מקציפים את כל החומרים לקרם יציב

 ומזלפים לחור בתחתית הפחזנית.


שומרים במקרר.







מבוסס על מתכון של מלכי אדלר עם שינויים שלי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה