יום רביעי, 18 בינואר 2017

עוף בתנור סגנון חופשי

עוף בתנור, שוב פעם עוף בתנור?
כן
נשנה לגברת את האדרת ותראו יצא מצויין
ואפילו קלי קלות, ויתרתי על שלב טיגון הנתחים
על חשבון זמן נוסף בתנור, אבל אין כמו שגר ושכח..
נסו ותהנו






רכיבים:

4 כרעיים מחולקים
1 כוס מיץ תפוזים
4 כפות חרדל דיז'ון
2 כפות ריבת תפוזים או מישמש
4 כפות ברנדי
כף שום כתוש
מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:

מערבבים את חומרי המרינדה
שופכים על נתחי העוף
מניחים במקרר למספר שעות לספיגת טעמים

מסדרים בתבנית חסינת אש, מכסים
אופים בחום 190 מעלות כשעה
מסירים את הכיסוי ואופים עוד כחצי שעה עד להשחמה יפה של הנתחים.





אני הגשתי את המנה הנפלאה ליד קוסקוס ו"מרק" ירקות (אצלי זה יותר צלי ירקות ופחות מרק)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה