יום חמישי, 20 באפריל 2017

שוקולד פאדג' הכי צ'ואי שיש


יום שישי אחה"צ המטבח כבר נקי רק צנצנת עדיין ריקה

ולמרות שהבטחתי לעצמי שלא ממלאת את הצנצנת
הלכתי לערבב בלילה לבראוניז, אבל הצנצנת נותרה ריקה
מפלצת העוגיות שלי טיפלה בתוצרת.

רכיבים:

3 ביצים
1 כוס סוכר חום
1 כוס סוכר לבן
200 גר' שוקולד מריר
3 כפות שמן
100 גר' מחמאה
7/8 כוס קמח
1/4 כפית אבקת אפיה
קורט מלח

אופן ההכנה:

ממיסים את השוקולד והמחמאה, מערבבים מוסיפים את השמן
 ומניחים להתקרר
טורפים את הביצים עם הסוכר
מוסיפים את השוקולד המומס
ואח"כ את החומרים היבשים
יוצקים לתבנית מרופדת בניר אפיה משומן ומקומח -
לא לדלג כדי שלא תהיה בעיה להפריד את הבראוניז מנייר האפיה 

אופים בחום 170 מעלות כ- 25 דקות

זהו
רציתם עוד? תאכלו לתאבון...








2 comments:

  1. כתוב גם 3 כפות שמן בחומרים אבל לא במתכון...אז מה עושים איתו ומתי?

    השבמחק
  2. נשמט לי באופן ההכנה, תוקן. תודה שהסבת את תשומת ליבי

    השבמחק