יום רביעי, 9 באוגוסט 2017

עוף אפוי בעשבי תיבול ולימון

דרישות יש לי
דרושה מנת עוף  נייטרלית בטעמה שתשתלב לי בארוחת הקוסקוס שלי,
מרק הקוסקוס עם הירקות כבר היה מוכן וחוץ מזה אנחנו לא אוהבים עוף מכובס
ומתכון של צלי עוף עם ירקות לקוסקוס כבר יש בבלוג
אז מה כבר אפשר לחדש לי?
בקיצור עוף בלי פפריקה כורכום וכו',




רכיבים:

4 כרעיים מחולקים

מרינדה:

4 כפות שמן זית
1/2 חב' פטרוזיליה קצוצה
5 שיני שום כתושים
קליפה מגוררת מחצי לימון
מיץ מלימון שלם
1/8 כפית טימין יבש וקצת רוזמרין יבש
מלח ופלפל שחור

4 תפו"א חתוכים לאורכם לרבעים

אופן ההכנה:

פשוט למדיי
אני אוהבת לערבב את נתחי העוף כמה שעות לפני הצלייה ועדיף אם אפשר לילה קודם




מעבירים לתבנית חסינת אש, יחד עם תפו"א שתובלו האותו תיבול
צולים  בחום 195 מעלות כ- 40 דקות מכל צד, עד לקבלת צבע שחום .



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה