יום ראשון, 10 בספטמבר 2017

אצבעות שוקולד ולוטוס

חיפשתי חיתוכיות יצוגיות ומצאתי יופי של מתכון 
באוסף המתכונים של מלכי אדלר
ללא אפיה,די מהיר הכנה, שווה שיהיו כאלה בסליק שבמקפיא

רכיבים: (תבנית תנור 30X20)


שכבה ראשונה

5 כוסות פיצפוצי אורז 
150 גר' אגוזים טחונים 
260 גר' ממרח לוטוס 
260 גר' שוקולד מריר
3/4 כוס דבש 

שכבה שניה 

350 גר' ממרח לוטוס 
320 גר' שוקולד לבן 
20 גר' שוקולד מריר 

לקישוט
פרורי ביסקוויט לוטוס

אופן ההכנה:

 מחממים במיקרו דבש שוקולד וממרח לוטוס ומערבבים לבלילה אחידה 
 ומוסיפים פצפוצי אורז ואגוזים. 
 שוטחים בתבנית מהדקים ומקררים

מכינים שכבה שניה – ממיסים את כל החומרים ויוצקים מעל השכבה הראשונה. 
• מפזרים פירורי לוטוס
• מצננים וחותכים לאצבעות של 2.5 ס"מ על 6 ס"מ








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה