יום ראשון, 1 באוקטובר 2017

פילה אמנון על מצע כרישה עם סלסת פלפלים


פילה אמנון
לפעמים מנה ראשונה ואצלנו בארוחות הקיץ - מנה עיקרית
אפשר לחצות את הפילה לאורכו להשתמש רק במחצית
ולקבל מנת פתיח מצויינת.
ככזה כיף להגיש אותו עם תוספות.
תוספת ירק אהובה עלי ביותר
במנה הזאת שילבתי ירק מבושל עם סלסת פלפלים טריה
מנה מושלמת 
יפה לעין ונעימה לחיך


רכיבים:

6 פילה אמנון חצויים
מיץ לימון, פלפל שחור,מלח

לציפוי:

 5 כפות קמח
כפית אבקת שום
חצי כפית מלח

תבשיל כרישה:

4 כרישה
1 קופסא קרם קוקוס
כף קארי צהוב
4 כפות סויה
חצי כפית מלח

סלסה פלפלים:

1 פלפל מכל צבע: ירוק בהיר,צהוב,כתום
מלח, שמן,פלפל שחור ומיץ לימון


אופן ההכנה:

מתחילים עם תבשיל הכרישה
פורסים את הכרישה לטבעות דקות
מבשלים עם הקרם קוקוס והתבלינים
כשעה וחצי

הסלסה:

חותכים את הפלפלים לקוביות קטנות ומתבלים

פילה אמנון:

להפשיר, לשטוף, לחצות לאורך
לתבל במיץ לימון מלח ופלפל
להניח לכמה שעות.

לתבל את הקמח באבקת שום ולצפות את הדגים
לטגן להזהבה משני הצדדים
מתחילים קודם בטיגון הצד ללא העור

הגשה: 

מניחים את נתחי הדג המטוגנים על מצע של תבשיל הכרישה
מעל מניחים כף או יותר מסלסת הפלפלים.







אין תגובות:

פרסום תגובה