יום ראשון, 18 במרץ 2018

בראוניז סוף הדרך ללא גלוטן

בראוניז מושלמים, אין מילים
מתכון חדש למחברת המתכונים של פסח
ולא רק
נסו ותהנו



הרכיבים

לתבנית מלבנית גודל A4

200 גרם שוקולד מריר

3/4 כוס שמן

200 גר' סוכר

4 ביצים

3 כפות קורנפלור

100 גרם שקדים טחונים

100 גרם (2 כוסות חד פעמיות)  אבקת שוקוליט מסוננת

אופן ההכנה

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים תבנית מלבנית בינונית


ממיסים במיקרוגל (או על הגז) את השוקולד 
ומערבבים לתוכו את השמן  ומצננים מעט.
 מוסיפים פנימה את כל שאר החומרים, לא חשוב הסדר, 
ומערבבים רק עד לאיחוד מלא.

מעבירים לתבנית ואופים כ- 25-30 דק’ (לא יותר!) עד שפני הבראוניס מתחילים להיסדק. 






אפשר להלביש את הבראוניז האלה בשמלה חדשה

בשכבת קצפת בתוספת תמצית פטל
וגנאש משמנת צמחית ו250 גר' שוקולד, מעט קפה וברנדי לטעם

וכדי שהשמחה תהיה מושלמת מלא סוכריות צבעוניים




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה