יום ראשון, 1 באפריל 2018

טארט תפוחים צרפתי לפסח

זה שחוגגים פסח ולא אוכלים חמץ לא מהווה מספיק תירוץ לדלג על הפאי הנפלא הזה
אפשר גם בפסח, נטול קטניות וטעים טעים.


רכיבים:

לקלתית:

1 כוס קמח תפו"א
1 כוס שקדים טחונים
1/2 כוס סוכר
שמן -בערך 1/2 כוס -מוסיפה לאט עד שמתקבל בצק נעים.

לצפות תחתית של  תבנית עגולה כולל דפנות ומעבירים למקפיא לקירור

למלית:

1 קופסת רסק תפוחים
4 תפוחי גרנד קלופים ופרוסים לפרוסות דקות

1 שקית סוכר וניל
מיץ מחצי לימון

לזיגוג:

3-4 כפות ריבת מישמש חלקה
4 כפות ברנדי

אופן ההכנה:

מורחים על הקלתית שכבה דקה מרסק התפוחים
מסדרים מעל את פרוסות התפוחים
מפזרים סוכר וניל, מטפטפים מיץ לימון
ולתנור ל- 50 דקות בחום 180 מעלות

בינתיים מכינים את הזיגוג -מחממים את הריבה והברנדי ומערבבים לקבלת ממרח חלק

בתום זמן האפיה מורחים על התפוחים מהריבה, מחזירים לתנור לעוד 5-10 דקות אפיה

שומרים במקרר













אין תגובות:

פרסום תגובה