יום ראשון, 27 במאי 2018

מאפינס כרישה

חיפשתי תוספת ירק לארוחה
הג'וניורית ביקשה ירקות לרוב
ברירת המחדל יהיו ירקות אפויים, הכי פשוט והכי קל
כל הירקות האהובים, מסודרים בערימות נפרדות
מתובלים ואפויים -הכי כיף
אבל בא לי לשנות
לביבות כבר מיצינו, טיגונים הפעם ממש אאוט
אז מאפינס
וירק אהוב
שימו לב לזה...


רכיבים:

2 כרישה
2 קולורבי קטנים
4 בצל ירוק
20 גבעולי פטרוזיליה
2 כפות קמח
4 ביצים
מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:

מנקים וחותכים את הכרישה לפרוסות בעובי 2 ס"מ בערך
מבשלים במים מומלחים קלות כ- חצי שעה
הכרישה מתרככת, מסננים היטב ומניחים בקערה.
קולפים את הקולורבי ומגררים על מגררת דקה, מוסיפים לכרישה
כעת מוסיפים את כל החומרים
מערבבים
מניחים בשקעים של תבנית סיליקון
ואופים בחום 180 מעלות כ- 40 דקות




כמובן שאפשר להכין מלא ולשמור במקפיא
שיהיה כשרעבים


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה