יום ראשון, 15 ביולי 2018

פשטידת פיצפוצים

מתכון  עתיק לפשטידה נהדרת , כזאת שכולם אוהבים.
פשטידות חלביות הן ממש "לא כוס התה שלנו"
היום היתה צריכה להכנס תחת הכותרת "מה עושים עם עודפי הקוטג'"
וממש נחמד להזכר בה
סוג של ארוחה קלה יחד עם סלט קטן ליד


רכיבים:

2 בצלים קצוצים
2 קופסאות פטריות משומרים

2 קוטג'
3 ביצים
2 כפות אבקת מרק פטריות
1 כף אבקת מרק בצל
טיפה מלח ופלפל שחור

2 כוסות פיצפוצי אורז לא ממותקים

אופן ההכנה:

מרפדים תבנית בנילון אפיה, מרססים בשמן ומפזרים פרורי לחם.

מתחילים להזהיב את הבצלים הקצוצים בשמן, מוסיפים את הפטריות ומטגנים 2-4 דקות
מניחים להתקרר
מערבבים את שאר הרכיבים 
מוסיפים את הירקות
מערבבים
מעבירים לתבנית חסינת אש גודל A4 בערך
מפזרים ע"פ הבלילה פירורי לחם ושוב מרססים בשמן

אופים בחום 180 מעלות כ- 45 דקות






תגובה 1:

  1. נתת לי רעיון מעולה לארוחת צהרים !!
    תודה והמשך ליום טוב.
    לינדוש

    השבמחק