יום ראשון, 9 בדצמבר 2018

לביבות תרד ואפונה

במקור המתכון היה טבעוני
אבל השילוב ממש מצא חן בעיניי
וכמובן הגיוון בטעמים

חנוכה היום ולביבות זה הכי אין
אז נסו ותהנו

רכיבים:

הירקות:

1 אריזת תרד ניוזילנדי
2 בצלים קצוצים
1/2 1 כוסות אפונה מקופסת שימורים (הקפואה פחות מתאימה פה)

בלילה:

3 ביצים
3 כפות קמח
חצי כפית כמון
כפית שום כתוש
מלח,פלפל שחור

אופן ההכנה:

את התרד שוטפים היטב, מנקים מגבעולים
חולטים במים רותחים למשך 5 דקות, מסננים היטב
כשהתרד מתקרר קוצצים גס.

להזהיב את הבצלים בשמן ולהוסיף לתרד הקצוץ

לערבב את חומרי הבלילה
להוסיף את הירקות וגם את האפונה

לחמם שמן חצי עמוק במחבת
בעזרת כף להניח את הלביבות ולטגן להזהבה משני הצדדים.






הלביבות הולכות יופי ליד ממרח פלפלים קלויים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה