יום ראשון, 18 באוגוסט 2019

אוריאו גבינה ומינוס 20

כל שבוע אני מכינה עוגת גבינה שיהיה משהו מתוק
לקפה של שבת בבוקר
לא מתעצלת לחפש מתכונים חדשים.
משתדלת ללכת על עוגות מהירות הכנה . 
בסיס של עוגת גבינה מהירת הכנה יכלול פרורי בסקויטים, כאלה יש לי שמורים בשקיות
במגירת המטבח, בדר"כ טוחנת 3 חב' מחלקת לשקיות של כ- 200 גר' בכל שקית 
ואז באמת הכל בצ'יק
מה עושים שנגמרות השקיות עם הפירורים? טוחנים עוד,לא?
הפעם טחנתי אוריאו
יצא משו משו


רכיבים:

תבנית 24

150 גר' עוגיות אוריאו טחונות
100 גר' שוקולד לבן

750 גר' גבינה 5% מסוננת
3/4 כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
2 שמנת מתוקה
100 גר' עוגיות אוריאו טחונות

ציפוי:
100 גר' שוקולד לבן
1 שמנת מתוקה לקצפת

אופן ההכנה:

ממיסים את השוקולד ומערבבים עם פירורי הבסקויט, משטחים בתבנית

לעוגה:

מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר והפודינג, כשמתקבלת קציפה נוקשה מוסיפים את הגבינה
ופירורי האוריאו
מערבבים לאחידות ויוצקים על הבסיס
מקררים

לציפוי: ממיסים את השוקולד הלבן עם מחצית מהשמנת המתוקה, מניחים במקרר לפחות ל- 8 שעות
          מקציפים את השוקולד המומס הקר יחד עם שארית השמנת המתוקה
          מעבירים לשקית זילוף ומזלפים ע"פ העוגה.

שומרים במקפיא, מוציאים למקרר כשעה לפני ההגשה.








אפשר גם ככה:

הוספתי למוס הגבינה 50 גר' שוקולד קצוץ
ויתרתי על הציפוי זילפתי תלויות מסביב, קצת שוקולד לקישוט.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה