יום ראשון, 21 ביוני 2020

עוגת גבינה נימוחה אין דברים כאלה


בסוף,או בהתחלה, מה שתבחרו... כשבוחנים את עוגות הגבינה
נראה שיש את ז'אנר  העוגות האוריריות ההן, אלה שכל ביס מהן ענן
 ויש את אלה הכבדות. 
יש את אלה שהן כבדות אבל כל כך נימוחות
  שהכבדות  ממש לא מורגשת
והעובדה שהתעצלנו להקציף את החלבונים לגמרי נשכחת ונסלחת
כי העוגה כל כך כיפית קטיפתית וטעימה על הלשון ש...
האמת שהעוגה הזאת היא וריאציה מפנקת מפנקת מפנקת של
עוגת הגבינה מהירת ההכנה שלי



רכיבים:

בסיס: (תבנית בקוטר 24)

250 גר' פרורי לוטוס
100 גר' חמאה

מילוי:

900 גר' גבינה 5% מסוננת כשעתיים
1/2 1 כוסות סוכר
6 ביצים
200 גר' שוקולד לבן
250 מ"ל שמנת מתוקה
כף תמצית וניל

ציפוי:

2 שמנת חמוצה של פעם
2 שקיות סוכר וניל

אופן ההכנה:

ממיסים את החמאה ומערבבים עם פרורי הבסקויטים, משטחים בתבנית ומהדקים, שומרים במקפיא.
מערבבים את חומרי המלית ויוצקים על התחתית

אופים בחום 150 מעלות למשך 75 דקות, מקררים את העוגה בתנור.
כשהעוגה קרה, מערבבים היטב את חומרי הציפוי ויוצקים על העוגה.
שומרים את העוגה במקרר לפחות יום לפני שפורסים.








אין תגובות:

פרסום תגובה