יום ראשון, 19 ביוני 2022

פיננסייר פיסטוק או מה עושים כשנשארים חלבונים

 רכיבים:

3 חלבונים

7.5 כפות סוכר

1/3 1 כוסות פיסטוקים טחונים ו/או שקדים טחונים

100 גר' שמן

קליפת לימון מגוררת מרבע לימון

כפית תמצית וניל

2 כפות קמח

שקדים פרוסים לקישוט

אופן ההכנה:

פשוט וקל

מערבבים את כל הרכיבים, אין צורך במיקסר

בעזרת כפית ממלאים שקעים בתבנית סיליקון

מפזרים מהשקדים הפרוסים

אופים בחום 160 מעלות 15 דקות

מחלצים בזהירות אחרי העוגיות התקררו לגמרי.

הפיננסיירים הם לא עוגיות גדולות, אני מכינה בתבנית שקעים נמוכים



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה