רכיבים:
3 חלבונים
7.5 כפות סוכר
1/3 1 כוסות פיסטוקים טחונים ו/או שקדים טחונים
100 גר' שמן
קליפת לימון מגוררת מרבע לימון
כפית תמצית וניל
2 כפות קמח
שקדים פרוסים לקישוט
אופן ההכנה:
פשוט וקל
מערבבים את כל הרכיבים, אין צורך במיקסר
בעזרת כפית ממלאים שקעים בתבנית סיליקון
מפזרים מהשקדים הפרוסים
אופים בחום 160 מעלות 15 דקות
מחלצים בזהירות אחרי העוגיות התקררו לגמרי.
הפיננסיירים הם לא עוגיות גדולות, אני מכינה בתבנית שקעים נמוכים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה