יום ראשון, 26 ביוני 2022

עוגת שוקו גבינה


השבוע החלטתי לנסות את המתכון הזה, מזמן לא היו לי מתכונים חדשים

בגזרת עוגות הגבינה .

העוגה מתקבלת קלילה , קטיפתית ומפנקת

לא מאוד  מתוקה אבל מאוד טעימה.


 בסיס: (תבנית 24)

 5 שרוולי עוגיות אוריאו 

50 גר' חמאה מומסת

מילוי:

4 גבינת נפוליאון

400 גר'מעדן הגולן שוקולד (זה קצת פחות מ- 4 מיכלים)

2 שמנת מתוקה

1 כוס סוכר

5 ביצים

כפית תמצית וניל

1/3 כוס קמח

1/3 כוס קקאו מסונן

אופן ההכנה:

לטחון את העוגיות, לערבב עם החמאה המומסת

לרפד תחתית של תבנית 24 לשמור במקרר.

לערבב את חומרי העוגה היטב, לצקת על הבסיס 

ולאפות בחום 165 כשעה וחצי, להשאיר להתקרר בתנור.

העוגה רוטטת וזה בסדר, בקירור היא תתיצב ותהיה במרקם מוסי מלטף.

אפשר לקשט בגנאש שוקולד  חלב ושוקולד לבן






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה