דפים
(יעד ההעברה)
ממטבחה של בשלנית חסרת מנוח
▼
יום חמישי, 30 בינואר 2014
סלמון אפוי
רכיבים:
סלמון
שום כתוש
מלח
פפריקה מתוקה
שמן זית
רוזמרין
חרדל
יין לבן יבש או מיץ תפוזים
אופן הכנה:
הסלמון תובל בשום כתוש, מלח, פפריקה מתוקה, שמן זית, רוזמרין, חרדל ויין לבן יבש.
נשמר במקרר כשעתיים ואח"כ נאפה בחום גבוה 20 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
‹
›
דף הבית
הצג את הגירסה לאינטרנט
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה