דפים
(יעד ההעברה)
ממטבחה של בשלנית חסרת מנוח
▼
יום שני, 10 בפברואר 2014
טראפלס בסגנון פררו רושה
רכיבים:
150 גר' גליליות במילוי קרם אגוזים - קצוצות
50 גר' פקאן מסוכר קצוץ
100 גר' פרלינה
100 גר' שוקולד מריר מומס
2 כפות שבבי קרמל
לציפוי:
ברס
אופן הכנה:
מערבבים את כל הרכיבים ויוצרים כדורים.
מקררים
מגלגלים בברס
.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
‹
›
דף הבית
הצג את הגירסה לאינטרנט
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה