דפים

יום ראשון, 10 בספטמבר 2017

אצבעות שוקולד ולוטוס

חיפשתי חיתוכיות יצוגיות ומצאתי יופי של מתכון 
באוסף המתכונים של מלכי אדלר
ללא אפיה,די מהיר הכנה, שווה שיהיו כאלה בסליק שבמקפיא

רכיבים: (תבנית תנור 30X20)


שכבה ראשונה

5 כוסות פיצפוצי אורז 
150 גר' אגוזים טחונים 
260 גר' ממרח לוטוס 
260 גר' שוקולד מריר
3/4 כוס דבש 

שכבה שניה 

350 גר' ממרח לוטוס 
320 גר' שוקולד לבן 
20 גר' שוקולד מריר 

לקישוט
פרורי ביסקוויט לוטוס

אופן ההכנה:

 מחממים במיקרו דבש שוקולד וממרח לוטוס ומערבבים לבלילה אחידה 
 ומוסיפים פצפוצי אורז ואגוזים. 
 שוטחים בתבנית מהדקים ומקררים

מכינים שכבה שניה – ממיסים את כל החומרים ויוצקים מעל השכבה הראשונה. 
• מפזרים פירורי לוטוס
• מצננים וחותכים לאצבעות של 2.5 ס"מ על 6 ס"מ








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה