מדליקים נרות השבוע, מארחים לרוב
או מתארחים
סופגניות ולביבות זה ברור אבל מה עוד אפשר?
בשבילי, אוכל קטן, סוג של finger food
כל כך טעים וקל להכנה.
מה צריך?
1 חב' בצק פילאס מופשרת
ממרח פסטו
1 קופסת גבינת פטה
150 גר' פרמזן מגוררת
1 ביצה להברשה
שומשום
איך?
פורסים את הבצק לכל אורכו, כדי שיהיה קל לגלגל חציתי את הבצק
מורחים שכבה יפה של פסטו
מגררים במגררת גסה את גבינת הפטה
מפזרים פרמזן מגוררת
מגלגלים את הבצק לגלילה הדוקה,
מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה
טורפים ביצה ומברישים כל עיגול
חנוכה שמח
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה