נכון תמיד מחפשים מה לחדש
עם בשר טחון?
אז השבוע החלטתי לבדוק את המתכון שכולם
מדברים עליו: "כדורי בשר של איקאה"
כמובן בוורסיה הכשרה, כאלה לא הכנתי עדיין והם יוצאים רכים נימוחים ורוטב קטיפתי ממש
עוטף אותם
שווה לנסות
לקציצות:
800 גרם בשר בקר טחון (עירבתי עם הודו אדום טחון)
1בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום כתושות
1/2 כוס פירורי לחם טרי
1ביצה
1/3 כוס קרם קוקוס
1כפית מלח דק
1/2כפית פלפל שחור טחון
לטיגון: שמן קנולה
רוטב:
5 כפות שמן קנולה
1/4 כוס קמח לבן
1 כוס ציר בקר או מים רותחים וכפית אבקת מרק עוף
3/4 כוס קרם קוקוס
3כפות רוטב סויה
1כפית חרדל דיז’ון
קורט מלח דק לפי הטעם
קורט פלפל שחור טחון לפי הטעם
הגשה:
חופן פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הקציצות ומניחים לשעה
מגלגלים כדורים ומטגנים בשמן חצי עמוק
להכנת הרוטב:
מתחילים בהכנת הרביכה , מזהיבים את הקמח עם השמן
מוסיפים את שאר הרכיבים ומבשלים להסמכה.
מוסיפים את הקציצות
ומבשלים כך שהקציצות יצופו ברוטב הטעים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה