דפים

יום ראשון, 31 במרץ 2024

פתיתים, ארוחה בסיר אחד

 

   פתיתים זו ברירת המחדל לארוחה בהרבה בתים, פתיתים ככה נטורל ושרק יצאו אחד אחד

 ולא יהפכו לעוגת פתיתים.

אתם יודעים את הסוד, כן? 

אז אגלה לכם, על סיר פתיתים זה ממש לא הזמן להחליט על דיאטה , אז

ממש להיות נדיבים עם השמן ולטגן את הפתיתים  להשחמה

בגלל שכל כך פשוט להכין פתיתים וטעמם הנייטרלי, הם מקבלים באהבה מגוון של תוספות 

שבסופו של דבר הופכות את התבשיל לארוחה מזינה וטעימה. 

אני זוכרת שאמא שלי הכינה פתיתים על בצל קצוץ ומטוגן

וקוביות קטנות של תפוחי אדמה, נכון פחמימה עם פחמימה , אבל היו קליינטים והיה טעים, תנסו...

הפעם אני מכינה את הפתיתים עם ירקות ורצועות חזה עוף



רכיבים:

ירקות לבחירתכם חתוכים לקוביות קטנות

2 גבעולי סלרי

2 גזר

2-3 זוקיני

1 כוס אפונה קפואה  חלוטה ומסוננת

4 יח' חזה עוף לשניצל חתוכים לרצועות

2 כוסות פתיתים

מים

מלח, פלפל שחור, פפריקה, אבקת בצל, תבלין גריל, חוואיג' למרק

אופן ההכנה:


בסיר קטן מאדים את הירקות לכדי ריכוך, אם צריך מוסיפים כמה כפות מים

מוציאים מהסיר ומניחים בצד


מתבלים את רצועות העוף במלח ותבלין גריל 

ומטגנים בזריזות ללא שמן ומניחים בצד




שמים בסיר את הפתיתים יחד עם 3-4 כפות שמן

ומתחילים לטגן 


כשהם משחימים יפה זה הזמן להוסיף את הירקות ורצועות העוף שהנחנו בצד

להוסיף מים עד לגובה הפתיתים ועוד סנטימטר, לתבל 





על להבה קטנה  מבשלים עד שכל הנוזלים נספגים






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה