את העוגיות האלה הכנתי למשלוח המנות בקונספט ניו יורק
חיפשתי לי עוגיות שמאפינות את ניו יורק חוץ מעוגיות שוקולד צ'יפס של Levin bakery
הידועות ומצאתי את העוגיות הנהדרות האלה שהן בעצם כמו עוגות קטנות מזוגגות בזיגוג לבן וחום.
ל- 8 עוגיות גדולות צריך:
160 גר' קמח
1/2 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
85 גר' חמאה רכה
100 גר' סוכר
1 ביצה
2 כפיות תמצית ו ניל
80 מ"ל ריוויון (אני המרתי ל-2/3 מהכמות יוגורט ו1/3 מים)
לזיגוג:
240 גר' אבקת סוכר
2 כפיות מיץ לימון
2 כפות מים
כף גלוקוזה
1/2 כפית תמצית וניל
למחצית מהזיגוג מוסיפים 2 כפות קקאו מסונן
אופן ההכנה:
מקרימים את החמאה עם הסוכר
מוסיפים ביצה ותמצית וניל.
מערבבים את הרכיבים היבשים
לבסוף מוסיפים את הריוויון והקמח
מערבבים רק עד שהקמח נטמע בבלילה.
בעזרת כף של גלידה מניחים כדורים על נייר אפיה ואופים
בתנור שחומם ל- 170 מעלות למשך
13 דקות.
מוציאים ומקררים היטב.
כדי לצפות הופכים את העוגיה לצד השטוח שלה
מערבבים את חומרי בזיגוג, בעזרת סכין או ספטולה מניחים על מחצית העוגיה זיגוג לבן
ועל המחצית השניה מהזיגוג החום
מניחים ליבוש
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה