דפים

יום ראשון, 17 בנובמבר 2024

מאפינס בצלים

 


מאפינס בצלים, מצויין כנישנוש או כתוספת לעיקרית. אצלנו בבית

אחד הירקות הבודדים שאין עליו אופוזיציה, כולם אוהבים. שנים אני מכינה, בעיניים עצומות 

את המתכון של ליהיא לפיד

למאפינס בצל הפעם עשיתי שינוי , אמנם כזה שמוסיף עוד שלב לביצוע, אבל מה לא עושים בשביל לגוון?

וכן, אני מעדיפה את הפשטידות שאני מכינה כמאפינס, נראה טוב יותר

וקל לתפעול.



רכיבים:

4 בצלים קצוצים

1 בצל סגול קצוץ

10 בצלים ירוקים

מלח, פלפל שחור, טימין

כף אבקת מרק בצל

לבלילה:

3 ביצים

2 כפות גדושות קמח

מעט אבקת אפיה

3 כפות שמן

3 כפות מים

אופן ההכנה:

מתחילים בטיגון הבצלים  להזהבה 




במקביל מכינה את הבלילה.



כשהבצלים מקורמלים, מורידה מהלהבה ומקררת

מוסיפה לבלילה, מחלקת לשקעים משומנים בתבנית המאפינס

קצת שומשום מעל




ואופה בחום 180 מעלות 30-35 דקות





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה