יש משהו כל כך מספק בתבנית ירקות אפויים – גם בריא, גם צבעוני, וגם פשוט להכנה.
זו תוספת קלילה שמתאימה לכל ארוחה, מלאה בטעמים, ריחות וערכים תזונתיים.
הפעם שילבתי מגוון ירקות – כל אחד ימצא שם משהו שהוא אוהב
ותיבלתי בויניגרט עדין שהוסיף למנה עומק וטוויסט מיוחד.
כמה דקות של הכנה, והטוב הזה נכנס לתנור.
איזה ירקות?
מה שאוהבים
לקחתי 1 חציל
1 בטטה
2 פלפלים
2 קישואים
2 בצל סגול
ראש שום
תיבול:
2 כפות חרדל
כף דבש
כף סוכר חום
כף חומץ
3 כפות מים
1/4 כוס שמן זית
5 שיני שום כתוש
כפית מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
אני מפרידה את הירקות באפיה, כי כל ירק זמן אפיה שונה,
מה זה פש"ג?
השבמחקפלפל שחור גרוס
מחקפלפל שחור גרוס
מחקפלפל שחור גרוס (משתמשים במטחנת גרגרי פלפל שחור)
השבמחקהכל טוב ויפה נראה טעים נראה טוב מה הסיבה שאת משתמשת בתבנית חד פעמית אלומיניום הכי הכי לא בריא
השבמחקעניין של נוחות
מחקאפשר בבקשה לפרט לכמה ירקות מספיקה כמות הרוטב. תודה
השבמחקהוספתי את הכמות הירקות לרוטב שהכנתי
מחקכמה זמן כל ירק בתנור?
השבמחקזה תלוי בהעדפות אם אוהבים ירק נגיס או דווקא וול דאן, בסה"כ כ- 40 דקות
מחק