יש משהו כל כך מספק בתבנית ירקות אפויים – גם בריא, גם צבעוני, וגם פשוט להכנה.
זו תוספת קלילה שמתאימה לכל ארוחה, מלאה בטעמים, ריחות וערכים תזונתיים.
הפעם שילבתי מגוון ירקות – כל אחד ימצא שם משהו שהוא אוהב
ותיבלתי בויניגרט עדין שהוסיף למנה עומק וטוויסט מיוחד.
כמה דקות של הכנה, והטוב הזה נכנס לתנור.
איזה ירקות?
מה שאוהבים
לקחתי חצילים
בטטה
פלפלים
קישואים
בצל סגול
ראש שום
תיבול:
2 כפות חרדל
כף דבש
כף סוכר חום
כף חומץ
3 כפות מים
1/4 כוס שמן זית
5 שיני שום כתוש
כפית מלח
פש"ג
אופן ההכנה:
אני מפרידה את הירקות באפיה, כי כל ירק זמן אפיה שונה
40 דקות ומוכן
מה זה פש"ג?
השבמחקפלפל שחור גרוס (משתמשים במטחנת גרגרי פלפל שחור)
השבמחק