לפעמים כל מה שצריך זו מחבת אחת, כמה ירקות קצוצים, רוטב טוב ונודלס
וקיבלתם ארוחה מושלמת שאי אפשר להפסיק לאכול.
זו בדיוק המנה הזו: נודלס מוקפצים ברוטב אסייתי מאוזן – בין מתוק למלוח
שאפשר להכין כמו שהיא, או לשדרג עם פיסות חזה עוף מטוגנות זהובות ורכות מבפנים.
מה שאני אוהבת כאן זה את הגמישות – יש עוף? נפלא. אין? תישארו עם ירקות וזה יוצא מעולה.
הנודלס סופגים את הרוטב, הירקות נותנים קראנצ’,
ואם מוסיפים מעליהם חזה עוף טרי שיצא מהמחבת – זו כבר לגמרי מנה של מסעדה,
רק בלי לשלוח וולט.
זו אחת המנות שאני תמיד חוזרת אליה – גם בימים שאין לי כוח לחשוב יותר מדי,
וגם כשאני רוצה להרשים בלי מאמץ.
רכיבים:
1 חבילת נודלס
1/4 כרוב
2 גזרים פרוסים
4 בצלים ירוקים חתוכים לפרוסות באורך 2-3 ס"מ
מעט שמן
1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1/4 כוס סויה
2כפות סוכר חום
אופן הכנה:
לבשל את הנודלס לפי ההוראות על השקית ולהניח בצד.
בינתיים להקפיץ בווק עם מעט שמן:
1/4 כרוב חתוך לקוביות,
2 גזרים פרוסים,
4 בצלים ירוקים
לתבל עם רוטב הצ'ילי, סויה והסוכר.
כשהירקות שינו צבע להוסיף את הנודלס, להקפיץ עוד כמה דקות
שהנודלס יספגו מהרוטב שבווק
להוריד מהאש
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה