יום שישי, 28 במרץ 2014

נודלס עם ירקות


לפעמים כל מה שצריך זו מחבת אחת, כמה ירקות קצוצים, רוטב טוב ונודלס 

 וקיבלתם ארוחה מושלמת שאי אפשר להפסיק לאכול. 

זו בדיוק המנה הזו: נודלס מוקפצים ברוטב אסייתי מאוזן – בין מתוק למלוח 

 שאפשר להכין כמו שהיא, או לשדרג עם פיסות חזה עוף מטוגנות זהובות ורכות מבפנים.

מה שאני אוהבת כאן זה את הגמישות – יש עוף? נפלא. אין? תישארו עם ירקות וזה יוצא מעולה. 

הנודלס סופגים את הרוטב, הירקות נותנים קראנצ’, 

ואם מוסיפים מעליהם חזה עוף טרי שיצא מהמחבת – זו כבר לגמרי מנה של מסעדה, 

רק בלי לשלוח וולט.


זו אחת המנות שאני תמיד חוזרת אליה – גם בימים שאין לי כוח לחשוב יותר מדי, 

וגם כשאני רוצה להרשים בלי מאמץ.




רכיבים: 

1 חבילת נודלס

1/4 כרוב
2 גזרים פרוסים
4 בצלים ירוקים חתוכים לפרוסות באורך 2-3 ס"מ
מעט שמן
1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1/4 כוס סויה
2כפות סוכר חום
 



אופן הכנה: 

לבשל את הנודלס לפי ההוראות על השקית ולהניח בצד.

בינתיים להקפיץ בווק עם מעט שמן:

1/4 כרוב חתוך לקוביות,

2 גזרים פרוסים,

4 בצלים ירוקים

לתבל עם רוטב הצ'ילי, סויה והסוכר.

כשהירקות שינו צבע להוסיף את הנודלס, להקפיץ עוד כמה דקות

שהנודלס יספגו מהרוטב שבווק

להוריד מהאש



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה