הפשטידה הזאת נולדה לה כשהקניין התעלה על עצמו ומילא לי את המקרר
בראשי כרובית טריים
קצת גיוון צריך ביחוד כשיש גם הרבה שקיות מיני ירוקים שיתקלקלו
אם לא אעשה בהן שימוש.
רכיבים
לתבנית בקוטר 24
1 ראש כרובית
1 חב' פטרוזיליה
6-8 בצלים ירוקים
לבלילה:
1/2 כוס קמח תופח
1/2 כוס שמן
1/3 כוס מים
כף אבקת מרק בצל
3 ביצים
מלח, פלפל שחור
שומשום
אופן ההכנה:
מפרידים את הכרובית לפרחים קטנים
אני משרה במי חומץ לחצי שעה ומסננת.
בישול קצר של 10 דקות במיקרו, להוציא ולפרוס את פרחי הכרובית
להכין בינתיים את הבלילה
לקצוץ את הפטרוזיליה והבצל הירוק.
להוסיף את הכרובית
לשמן את התבנית ולפזר פרורי לחם
לערבב הכל, לצקת לתבנית , לפזר מעט שומשום מעל
לאפות בחום 190 מעלות 45 דקות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה