דפים

יום ראשון, 5 בפברואר 2023

פשטידת כרובית

 


                     הפשטידה הזאת נולדה לה כשהקניין התעלה על עצמו ומילא לי את המקרר 

בראשי כרובית טריים

                     קצת גיוון צריך ביחוד כשיש גם הרבה שקיות מיני ירוקים שיתקלקלו 

אם לא אעשה בהן שימוש.

                      רכיבים 

לתבנית בקוטר 24

                      1 ראש כרובית

                       1 חב' פטרוזיליה

                      6-8 בצלים ירוקים

                       לבלילה:

                       1/2 כוס קמח תופח

                        1/2 כוס שמן

                         1/3 כוס מים

                         כף אבקת מרק בצל

                         3 ביצים

                          מלח, פלפל שחור

שומשום

                      אופן ההכנה:

מפרידים את הכרובית לפרחים קטנים

אני משרה במי חומץ לחצי שעה ומסננת.

בישול קצר של 10 דקות במיקרו, להוציא ולפרוס את פרחי הכרובית

להכין בינתיים את הבלילה

לקצוץ את הפטרוזיליה והבצל הירוק.


להוסיף את הכרובית



לשמן את התבנית ולפזר פרורי לחם

לערבב הכל, לצקת לתבנית , לפזר מעט שומשום מעל



לאפות בחום 190 מעלות 45 דקות





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה