דפים

יום ראשון, 16 באפריל 2023

טורטיה ועוד בשר טחון או מה נשנש לפני האוכל

 

נפגשים למנגל המסורתי? נכון , יהיו בשרים כאלה ואחרים, אבל מה ננשנש בינתיים?



לחמעג'ון, טוב סוג של, לעצלנים...

במקום בצק השתמשתי בטורטיות , כל טורטיה מחולקת ל-4, עם כף מילוי ולתנור להשחמה

מילוי בשר טחון:

1/2 ק"ג אנטרקוט טחון

1 עגבנייה קצוצה

1 בצל קצוץ

1 שן שום כתושה

כפית רסק עגבניות 

מעט שמן זית

כפית רכז רימונים

קורט בהרט, מלח ופלפל שחור

מזהיבים בשמן שית את הבצל, השום ואח"כ מוסיפים את הבשר הטחון

תוך עירבוב והפרדת הבשר לפירורים

כשכל פרורי הבשר שינו צבעם לאפרפר, מוסיפים את שאר הרכיבים

ומבשלים לאידוי כל הנוזלים.




אפשר אפילו ביותר מהירות, מבלי לטגן את עיסת הבשר, 

פשוט מכינים את עיסת הבשר לפי המפורט לעיל, 

מברישים את הטורטיה במעט שמן זית,

 מניחים כף מעיסת הבשר ומשטחים ע"פ הטורטיה ולתנור לאפיה קצרה בחום 200 מעלות.




משה בתיבה הוא אחד המוצלחים, 

הפעם בחרתי בפיסות קבנוס, גילגלתי סביבו בצק עלים מרוח בחרדל דיז'ון

ביצה טרופה על הבצק, מעט שומשום ולתנור.









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה