צ'אטני שזיפים, הוא מוצר שאני קונה מידי פעם, בעיקר כדי להכין את הסלט פטריות האהוב והטעים.
סלט שיצא לנו לדגום באיזה מלון ומאז מידי פעם מכינה לנו כדי לגוון את הסלטים.
אבל הרוטב הזה טעים מידיי

מכדי להשאיר אותו למנה מסוימת אחת וכך התגלגלתי לשלב את הרוטב עם עוף.
אז העיקרית שלנו:
פרגיות בצ'אטני ופטריות:
רכיבים:
1 ק"ג סטייק פרגיות
2 בצל סגול פרוס
סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות
1/2 כוס יין אדום
3/4 כוס רוטב צ'אטני שזיפים פיקנטי
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה:
להמליח ופלפל את נתחי הפרגית ולטגן להזהבה
להוציא ומהמחבת ולהניח בצד.
באותה מחבת לטגן להזהבה את הבצל ולאחר מכן
להוסיף את הפטריות לטיגון של כ- 5 דקות
להוסיף את היין ולבשל לצימצום
להוסיף את רוטב הצ'אטני, לתבל ולהוסיף את נתחי הפרגית
לבשל כ- 5 דקות.
מנה נהדרת שאפשר להגיש על מצע טליאטלי, אורז לבן ואפילו פירה תפו"א.
איפה את קונה את הצאטני הזה? נשמע מעניין
השבמחקקניתי ביינות ביתן
מחק