יום ראשון, 21 בפברואר 2021

סלט פטריות ועגבניות שרי

סלטים הם לא הצד החזק שלי, בלהכין, לאכול אני דווקא אוהבת 
ויודעת להעריך סלט רענן וטעים.
את הסלט הזה יצא לי לאכול כשהתארחתי בבית מלון
לא התביישתי וביקשתי לדבר עם השף כדי להבין
מה יש ברוטב של הסלט שעושה אותו כל כך טעים  ומיוחד
אמר...
את הכמויות כבר ניסיתי לבד, 
 והרי המתכון לפניכם


סלט פטריות ועגבניות שרי

מהסלטים שמכינים ואוכלים

6-7 פטריות שמפיניון פרוסות לפרוסות בעובי 3-4 מ"מ
15 עגבניות שרי חצויות
4 גבעולי בצל ירוק קצוצים

הרוטב:

1 כף גדושה מיונז
חצי כפית חרדל
כפית קטשופ
1/4 כפית אבקת שום
2 כפות שמן זית
4 כפות מים
4 כפות צ'טאני שזיפים
כפית מיץ לימון וקורט מלח

לערבב את הרוטב, לצקת על הירקות, להניח לחצי שעה להטמעת הטעמים

 ולהנות.






אין תגובות:

פרסום תגובה