כרובית מבושלת – פשוטה, רכה, ולגמרי ממכרת
יש ירקות שכמה שננסה להמציא איתם טריקים – הם פשוט הכי טעימים כמו שהם.
וכרובית מבושלת במי מלח היא דוגמה נהדרת: רכה, עדינה, ומקבלת באהבה כל תיבול.
במיוחד את זה שאנחנו הכי אוהבים, זה שכבר הפך קלאסיקה בבית.
הפעם לא ניסיתי להפתיע, אלא רק להעצים את מה שכבר עובד:
כרובית מתובלת באהבה, שמוגשת בגאווה לצד המנה העיקרית.
אז אם גם אצלכם הכרובית היא אורחת קבועה על השולחן, אבל מתחשק לכם לחדש בלי להתאמץ –
המתכון הזה בדיוק בשבילכם.
בלי הרבה רכיבים, בלי טיגון – רק כרובית, תיבול אהוב, ומעט זמן במטבח. וזה מוכן!
רכיבים:
פרחי כרובית לחתוך לפיסות לא גדולות
לערבב משרה תיבול:
2-3 כפות שמן זית
כפית אבקת שום
1/4 כפית בזיליקום יבש
כפית שטוחה פפריקה בשמ"ז
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
כפית מלח
לערבב, לשים את פרחי הכרובית בשקית ניילון, להוסיף את המשרה ולערבב היטב כך שהכרובית
תכוסה בתיבול
כמו כל הדברים הפשוטים שטומנים בתוכם המון אהבה, גם המנה הזו מצליחה לרגש כל פעם מחדש.
זה בדיוק מה שיפה בכרובית – היא יודעת להיות עדינה או מודגשת, לבלוט או ללוות, והכול עם נוכחות.
אז בפעם הבאה שאתם מבשלים לשבת, לארוחה משפחתית או סתם כשמתחשק משהו טעים –
תנו לכרובית את המקום הראוי לה. היא בהחלט יודעת לגנוב את ההצגה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה